Acte de reconeixement als socis i mecenes de la candidatura del Priorat a Patrimoni Mundial

La candidatura Priorat-Montsant-Siurana, que treballa pel reconeixement de la comarca del Priorat com a Patrimoni Mundial per part de la Unesco, ha organitzat un acte de reconeixement als socis i, molt especialment, a tots els mecenes que contribueixen al projecte d’una manera extraordinària. L’acte, que tindrà lloc aquest divendres (24 de juliol) a partir de les 21.00 al pati exterior del Museu de les mines de Bellmunt del Priorat, comptarà amb la presència de la majoria de mecenes.

Els actuals patrocinadors de la candidatura són els següents: restaurant el Cairat, Celler Álvaro Palacios, Celler del Masroig, Celler Ronadelles, Cellers Scaladei, Clos Erasmus, Cooperativa de Capçanes, Cooperativa de Falset-Marçà, Fundació Bancària la Caixa,  Palmes Viaplana, Rius & Rius i Vinyes Domènech.

En tots els casos, els impulsors de la candidatura els volen reconèixer l’esforç econòmic que fan i que permet seguir endavant en la difusió, implantació social del projecte i especialment en la redacció del dossier definitiu que cal presentar a la Unesco.

El reconeixement de divendres està previst que comenci sobre les 21.00 hores després que l’associació Prioritat celebri l’assemblea anual de socis. Els encarregats d’obrir l’acte seran els representants respectius del Consell Comarcal del Priorat, la Diputació de Tarragona i Prioritat, com a integrants de la taula que impulsa conjuntament la candidatura Priorat-Montsant-Siurana. Seguidament, tots els mecenes rebran un certificat de la seva contribució al projecte que impulsa col·lectivament la societat prioratina i les contraprestacions que se’ls ofereixen.

LLOC, DIA I HORA

Divendres 24 de juliol
Hora: 21.00
Lloc: Esplanada del Museu de les Mines de Bellmunt