Reconeixement als mecenes de la candidatura Priorat-Montsant-Siurana a Patrimoni Mundial

La candidatura Priorat-Montsant-Siurana, que treballa pel reconeixement de la comarca del Priorat com a Patrimoni Mundial per part de la Unesco, va organitzar el passat divendres 24 de juliol un acte de reconeixement a tots els mecenes que contribueixen al projecte d’una manera extraordinària. L’acte, que va tenir lloc al pati exterior del Museu de les mines de Bellmunt del Priorat, va comptar amb la presència de la majoria de mecenes. 

Els actuals patrocinadors de la candidatura són els següents: restaurant el Cairat, Celler Álvaro Palacios, Celler del Masroig, Celler Ronadelles, Cellers Scaladei, Clos Erasmus, Cooperativa de Capçanes, Cooperativa de Falset-Marçà, Fundació Bancària la Caixa, Palmes Viaplana, Rius & Rius i Vinyes Domènech.

En tots els casos, els impulsors de la candidatura els volen reconèixer l’esforç econòmic que fan i que permet seguir endavant en la difusió, implantació social del projecte i especialment en la redacció del dossier definitiu que cal presentar a la Unesco.

Els encarregats d’obrir l’acte van ser els representants respectius del Consell Comarcal del Priorat, la Diputació de Tarragona i Prioritat, com a integrants de la taula que impulsa conjuntament la candidatura Priorat-Montsant-Siurana. Seguidament, tots els mecenes van rebre un certificat de la seva contribució al projecte que impulsa col·lectivament la societat prioratina i les contraprestacions que se’ls ofereixen.

En l'acte del passat divendres també es va reconèixer el suport a la candidatura dels socis de Prioritat.

© Fotografia Xavi Vaqué